top of page

Projektit

Tälle sivulle on koonnut vuosien varrelta kiinnostavia projekteja, jotka ovat kehittäneet valtavasti osaamistani. Projektit ovat auttaneet minua myös verkostoitumaan.

Freezing Week
2021 / 2022
02/2021
02/2022

Freezing Week on Hamkin Yritys ja liiketoiminta -yksikön järjestämä monialainen viikko, joka koostuu erilaisesta ohjelmasta (esiintyjät + paneelikeskustelut jne.) ja opiskelijaprojekteista. Keväällä 2021 Freezing Week viikon teemana oli “Emotional Intelligence meets Artificial Intelligence” ja se järjestettiin ensimmäistä kertaa kokonaan verkossa. Puhujia oli useista eri maista ja kahteen opiskelijaprojektiin osallistui yli 300 opiskelijaa.

Olen toiminut molempina vuosina tapahtuman teknisenä vastaavana. Freezing Weekissa olen päässyt katsomaan ja toteuttamaan verkkotapahtuman järjestämistä aitiopaikalta, ja oppinut monia live-tapahtumien järjestämiseen liittyviä asioita. Lisäksi olen ymmärtänyt suunnitelmallisuuden tärkeyden, kun toimimme verkossa.

​

Lisää projektista voit lukea täältä:

Verkkosivut:

https://www.hamk.fi/freezing-week/?lang=en

2021

https://www.hamk.fi/tapahtuma/freezing-week-2021/

Etana Etäopetus
02/2020

Etana Etäopetus on konsultointipalvelu, joka tarjoaa koulutuksia erityisesti etävälineiden ja digitaalisten oppimisympäristöjen käyttöön. Etana Etäopetus perustettiin hetken mielijohteesta opiskelukaverin kanssa. Tarkoituksena on tarjota apua digiteknologian käyttöön erityisesti opettajille, nyt kun sille on erityinen tarve. Projekti on opettanut paljon yrittäjähenkisyyttä, sillä kukaan ei ole kertomassa mitä pitäis tehdä, vaan olet itse vastuussa kaikesta tekemisestä. Etanan avulla olen oppinut oma-aloitteisuutta ja uusien henkilöiden kohtaamista. Suosittelen vastaavanlaisten projektien toteuttamista myös kaikille muille, joilla on haave työskennellä omien kiinnostuksen kohteiden parissa.

​

Lisää projektista voit lukea Etanan verkkosivuilta:

https://etanaopetus.fi/

Algoritmisen ajattelun ja ohjelmoinnin -kurssi
04/2020

Turun yliopiston viimeisessä harjoittelussani toteutin algoritmisen ajattelun ja ohjelmoinnin -kurssin kuudesluokkalaisille. Lopputuloksena oli kaksi viikkoa kestävä kokonaisuus, jolla korvattiin matematiikan opetus tuona aikana. Käytännön toteutukseen osallistui  kaksi kuudesluokkaa Varsinais-Suomen alueelta ja koronatilanteen vuoksi koko jakson opetus järjestettiin etänä.

 

Kurssilla opeteltiin algoritmista ajattelua ja ohjelmointia erilaisille tehtävillä. Suurin osa tehtävistä oli interaktiivisia ja niitä tehtiin itsenäisesti, mutta jaksolla oli myös jonkin verran ryhmätehtävien tekemistä . Kurssi koostui kuudesta tunnista (kesto 60 min), joiden aihe alueet olivat seuraavat:

​

  1. Algoritminen ajattelu

  2. Looginen päättely

  3. Ohjeistaminen

  4. Ohjelmointi

  5. Pelien tekeminen (koodaamalla)

  6. Yhteenveto

​

Toteutukseen voit tutustua tarkemmin osoitteessa:

bit.ly/timintunti​

​

 
Pro gradu- tutkielma 
(Turun yliopisto)
03/2020

Teimme gradun parityönä yhdessä opiskelukaverini Lauri Tuomelan kanssa. Kyseessä on määrällinen eli kvantitatiivinen tutkimus, jossa tutkittiin opettajien motivaatiotekijöitä ja työn kuormittavuus- sekä voimavaratekijöitä. Keräsimme tutkimusta varten varsin laajan noin 300 henkilön aineiston. Lähes kaksi vuotta kestäneen prosessin aikana opin paljon muun muassa tieteellisen tekstin kirjoittamisesta, aineiston keräämisestä ja tilastollisen analyysin tekemisestä (IBM SPSS Statistics).

​

Pro gradu -tutkielmaan voit tutustua osoitteessa:

https://www.utupub.fi/handle/10024/149705

​

​

Opinnäytetyö (Haaga-Helia)
12/2013

Tein opinnäytetyöni ammattikorkeakoulussa toimeksiantona Trusteq Oy tietoturva-alan yritykselle. Työ "OpenIG SSO Auhtentication Implementation for a web portal" käsittelee kertakirjautumista ja federointia. Opinnäytetyön tekeminen oli hyvin opettavainen kokemus, jossa opin kertakirjautumisen lisäksi paljon verkkojen ja palvelimien toiminnasta. 

​

Opinnäytetyöhön voit tutustua osoitteessa:

https://www.theseus.fi/handle/10024/72396

​

​

bottom of page